Amerika bez iluzí - Konvalina, Miroslav (Radioservis, 2006)
Amerika pět let po výbuchu - tak by se asi dala shrnout jednou věta kniha rozhlasového zahraničního zpravodaje Miroslava Konvaliny. Věnoval se i českým emigrantům, národnostním menšinám v Americe, slavným krajanům i Američanům. Je to Amerika očima autora přes osudy lidí.