Zvířecí nemocnice. Zachraňte štěňátka! - Geßler, Tatjana, 1973- (Mladá fronta, 2014)
Márinka touží stát se zvěrolékařkou. Pomáhá tatínkovi ve veterinární ordinaci i jejich sousedovi na statku. A volné chvíle tráví projížďkami na poníkovi s kamarádkou Majkou a pejskem Stracciatellou. Při jedné takové projížďce je však čeká nemilé překvapení.